Premiär för event med Celsius!

I lördags höll jag för första gången i ett event för Celsius. Tillsammans med min kollega Sara var vi för Celsius räkning ett av de företag som valde att synas på swimrun-tävlingen 2XU Island Challenge. Tävlingen gick av stapeln i Karlshamn och totalt var det ca 75 lag som simmade och sprang mellan och på de olika öarna i Karlshamns vackra skärgård.

Vi hade ett stort tält precis vid målgången där vi bjöd både de tävlanden och åskådarna på Celsius! Direkt vid målgången serverade vi deltagarna Celsius i isglas, vilket verkligen var uppskattat. Inte konstigt då de sprungit ca 19-20 km och simmat 3-4 km i öppet vatten.

Att hålla i ett event för första gången var väldigt roligt. Det var hela tiden mycket folk och vi fick vara på hugget för att ha bra service till åskådarna och samtidigt servera de som tävlade. Eftersom vi hela tiden hade fullt upp så sprang tiden iväg. När dagen summerades kände vi oss trötta, nöjda och glada.

Christopher Alvengrip och Celsius i Karlshamn 01Christopher Alvengrip och Celsius i Karlshamn 02Christopher Alvengrip och Celsius i Karlshamn 03