Föreläsare!

Som föreläsare belyser Christopher Alvengrip om betydelsen av laganda och sammanhållning i lag, grupper och koalitioner och hur detta kan ha för betydelse för företagets omsättning och operativa verksamhet.

Skräddarsydda lösningar

Christopher Alvengrip som representantAlla föreläsningar skräddarsys utifrån era önskemål och behov och innehållet i föreläsningarna kan ha utgångspunkt från infallsvinklar och praktiska frågeställningar som:

  • Hur ser ni om ni i ert företag (lag) har rätt anställda (spelare)? I ett fotbollslag har man en målvakt, fyra backar, fyra mittfältare och två forwards. Man har målskyttar, grovjobbare och tekniker. Hur ser det ut i ett och inte minst ert företag?
  • Finns det någon som är kreativ och kommer med idéer (en Messi)? Finns någon som genomför idéerna och gör målen (som Ronaldo)? Finns någon som gör jobbet dag ut och dag in så att teknikern och målskytten kan glänsa?
    Eller har företaget/arbetsplatsen för många liknande spelartyper vilket gör att företaget inte fungerar så bra som den skulle kunna.
    Saknar företaget någon spelartyp? Köper spelarna (de anställda) managerns (VDns) spelidé?

Ämnen för föreläsningar

Christopher Alvengrip föreläser om viktiga ämnen som ledarskap, försäljning och sund träning för att få en ökad insikt och förståelse för kombinationen arbetsliv och privatliv.

Genom en kombination av teori och praktik inom olika ämnen, kan ni få en förståelse för uppsatta mål som tas fram genom olika formuleringsfaser (som exempelvis policies och rutiner från ledningen och styrelsen) och realiseringsfaser (som genomförs i den operativa verksamheten hos medarbetare på de olika avdelningarna).

Föreläsningarna vänder sig till både privata företag, ideella föreningar och organisationer och offentlig sektor. Föreläsningarna, som ses som inspirerande och motiverande, kan ligga om cirka 60 minuter och kan kombineras med en workshop, där ni får chans att omsätta teori till praktik för just ert företag.

Välkommen att boka

Välkommen att ta kontakt för att göra en bokningsförfrågan!