Bra länkar för kost, träning och sund hälsa!

När du vill ha ett professionellt och kvalitativt samarbete inom ramen av träning, sund hälsa och kost är du välkommen att ta kontakt för ett förutsättningslöst samtal om hur ett samarbete kan se ut. För förfrågningar som kan ses som långsiktiga och kvalitativa för alla parter, kan det finnas sunda förutsättningar till bra samarbete. Du finner alla kontaktuppgifter på denna sida.

Bli inspirerad

När du vill utforska mer och inspireras mer inom kost, träning och sund hälsa finns några värdefulla länkar som presenteras nedan.

Tips på länkar

 

 

Träning i landet

För dig som åker mycket i tjänsten eller för nöjes skull rekommenderar jag boende hos Radisson Blu och avkopplande resa med Scandinavian Airlines. Trevlig vistelse!

Utbildning och personlig utveckling

Hos Tidningskungen och CDON.COM finns många intressanta populärvetenskapliga artiklar som kan bidra till inspiration och motivation. För det gäller sig att hålla sig uppdaterad om sund träning för att ha ett så bra välbefinnande som möjligt. Därför rekommenderas att vara uppdaterad på intressanta artiklar och uppdateringar som sker inom träning och hälsa. Koppla även av en stund med att spela på lotto, så kan du ha chans att vinna pengar så att du kan köpa in träningsredskap.